fbpx

Ivana Mišura i Lujo Kunčević – Naša ljubavna priča!

Ekskluzivno…

LJUBAV NA PRVOJ KAVI: Zaljubljeni Lujo kaže da je prvo primijetio njezine prelijepe plave oči, a Ivana ističe da im je lijepo zajedno te smatra da bi njihova ljubav mogla trajati

– Lujo je duhovit, umjetnička duša, spontan i to me odmah osvojilo, a fizički izgled nije u pitanju. Lijepo nam je i mislim da bismo mogli trajati  – rekla je Ivana Mišura ekskluzivno za portal Scena.hr. Bivšu misicu potpuno je očarao mladi glumac i zvijezda Zlatnih dvora. Lujo Kunčević i Ivana u ljubavi uživaju mjesec i pol dana. A glumac nam je ispričao kako je započela njihova ljubavna priča.

Ivana Mišura i Lujo Kunčević

– Ja sam prvo primijetio njezine prelijepe plave oči. Na to sam odmah ‘pao’. Svidjela mi se, pa sam je pozvao na kavu. Na toj prvoj kavi smo proveli nekoliko sati, otvorili smo puno tema i jednostavno smo se našli. I tako je sve krenulo – prisjetio se zaljubljeni Lujo. Glumac i bivša misica kažu da će Božić provesti u krugu svojih obitelji, a Novu godinu će dočekati zajedno. Ivana i Lujo u ponedjeljak su se odazvali humanitarnoj akciji ‘Želim život‘.

Foto: Scena.hr