fbpx

Supertalent uživo: Tomy, Street Brothers, Slavonska duša…

Show…

SupertalentPeta polufinalna emisija showa Supertalent uživo donosi nastupe novih deset natjecatelja koji će se svojim talentom boriti za ulazak u finale showa. Ove nedjelje pravi spektakl će pripremiti Tomy Mihičinac sa svojim kaskaderskim trikovima kojega su upravo Igor i Rene stiskom na zlatnu gljivu poslali direktno u polufinale showa. Njegove akrobacije imali su prilike vidjeti slovenski gledatelji kad je nastupio 2011. godine u showu Slovenija ima talent, a Tomy je također nastupao kao kaskader za reklamu za nogometni klub Juventu, a glumio je i u egipatskoj TV seriji Bab el khalek i u više glazbenih spotova. Skokom kroz obruč i raznim drugim kaskaderskim trikovima ostavio je žiri bez teksta na audiciji, a Martina mu je poručila:
– Ja ti iskazujem moje divljenje, štovanje i malo ću pasti u nesvijest sada!“
Uzbudljivo će biti vidjeti i što će ovoga puta pripremiti braća Matej i Danijel Švec, koji nastupaju pod imenom Street Brothers. Sudjelovali su na svjetskim natjecanjima. Matej je prvak Hrvatske, bio je u finalu drugi u Kazahstanu i 14. u svijetu u Moskvi.
Od plesača vidjet ćemo Plesni studio Clique iz Splita koji se bavi uličnim plesovima, a hobi im je snimanje spotova te sedamnaestogodišnju Miu Petković iz Pule koja se plesom intenzivno bavi sedam godina.
U konkurenciji glazbenika i pjevača, ove nedjelje nastupit će dvanaestogodišnja Nika Pastuović koja osim pjevanja gaji strast i prema klaviru. Osvajala je razna natjecanja u pjevanju, bila je najmlađa sudionica Večeri dalmatinske šansone, a pobijedila je i na Zlatnom mikrofonu Zagreba. Iz Čepina dolazi Filip Koncoš, koji je po zanimanju kuhar, a hobiji su mu glazba, sviranje gitare, beatbox i teretana. Sluh je naslijedio od oca, a pjeva i svira gitaru od 11. godine. Nastupao s crkvom u Zagrebu pred 500-600 ljudi. Za veselu atmosferu u studiju bit će zadužen tamburaški sastav Slavonska duša iz općine Strizivojna. Glazba je, kažu, ono što ih spaja, a cilj im je sačuvati i etno kulturu i bećarac. Pjevaju o ljudima, policajcima, o tamburi i svemu onome što vole.
– Svaki bećarac mora imati pola istine. Bez istine u tom bećarcu ne ide, to ne može. S bećarcem se rodiš, s bećarcem umireš, s bećarcem se veseliš – tvrde ovi veseli tamburaši koji su na audiciji oduševili bećarcem u kojemu su pjevali i članove žirija i zavrijedili 4 DA.
U svijet magije gledatelje će odvesti Aryan iluzionist koji vikendima radi trikove ispred kafića i zabavlja ljude jer kaže da mu to predstavlja zadovoljstvo i ne radi to zbog nikakvih novaca. Trinaestogodišnji učenik Luka Pirić iz Hreljina pored grada Bakra pokazat će kako pravi maheri slažu Rubikovu kocku, a koji predmet će balanser Miomir Miljatović ovoga puta staviti na nos i balansirati s njime, ostaje nam za vidjeti.
Ne propustite uzbudljivu petu polufinalnu emisiju showa Supertalent i doznajte kojih dvoje natjecatelja idu u finale!

Foto: Press