fbpx

U finalu Petar Bruno Basić i A.K.A Crescendo!

Supertalent…

Petar Bruno Basić s grčkom skulpturom u finalu, a uz ritmove afrike pridružili mu se i A.K.A. Crescendo

Petar Bruno BasićČetvrta polufinalna emisija showa Supertalent uživo bila je poprilično neizvjesna, no najveći broj glasova gledatelja osvojio je Petar Bruno Basić i time postao prvi finalist posljednje emisije. U odabiru drugog finalista, ovoga puta presudio je žiri. Mario Petreković je glasao za Traumatic Arts, no tri glasa žirija prevagnula su za A.K.A. Crescendo.
Atraktivan nastup, dobro osmišljena priča, usredotočenost i apsolutna kontrola pokreta išli su u prilog Petru Brunu Basiću, koji ne samo da je oduševio žiri, već i gledatelje pred malim ekranima koji su prepoznali ovaj izniman talent i podarili mu svoj glas. S koreografijom ‘Noć u muzeju’ Petar se pretvorio u grčku skulpturu i ponovno oduševio svojim plesom na šipci.
– Ono što tebe ističe u cijeloj priči je to što ne igraš na kartu savršenog tijela, oduševljava me količina tvog angažmana. Ti od svog talenta radiš supertalent! -rekao mu je Mislav, Danijela je i ovoga puta bila fascinirana njegovim pločicama na tijelu, a Mario mu je poručio:
– Ti si buraz od Davida koji je prebio Golijata! Fantastičan nastup i cijela priča!“
A.K.A. CrescendoA.K.A. Crescendo opravdali su svoju zlatnu ulaznicu sa audicije i uz ritmove Afrike otplesali u finale Supertalenta.
– Neočekivano, ja sam silno ponosna da sam vam dodijelila zlatnu ulaznicu i da mogu učinila bih to opet! – kazala je Martina koja je čak pustila i suzu. Iako je komentirao da bi zamijenio ovaj nastup s audicijskim, upravo je Mislavov glas prevagnuo da A.K.A. Crescendo prođe u finale.

Foto: Press