fbpx

Ivan Perišić: Nije važno tko zabija, nego da Hrvatska igra dobro

Vatreni…

Nije lako igrati poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, sve su oči uprte u nas, kaže Ivan Perišić

– Ispalo je da sam protiv Slovačke ponovno postigao jedan od ključnih pogodaka u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, no uvijek ponavljam da nije važno tko zabija, nego da Hrvatska igra dobro, pobjeđuje i osigurava plasmane na završne turnire. Možemo biti ponosni i sretni, mislim da smo zaslužili plasman jer smo pokazali najviše u ovim kvalifikacijama – rekao je Ivan Perišić.
Ivan Perišić, jedan od strijelaca u odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke, najavio je prijateljski ogled Vatrenih s Gruzijom.
– Nije lako igrati poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, sve su oči uprte u nas i pod povećalom smo u svakoj utakmici, no spremni smo za nove izazove i nadam se da ćemo na Europskom prvenstvu opet biti dobri. Imamo dobru momčad, pokrivenu s dvojicom ili trojicom dobrih igrača na svakoj poziciji i svatko čeka svoju šansu. Nadam se da ćemo igrati u svojim klubovima i dočekati Europsko prvenstvo u pravoj formi. Nadam se da ćemo na Europskom prvenstvu igrati u bližim gradovima, zbog naših navijača, kako bi ih bilo što više na tribinama. Uz njih možemo napraviti više, a uloge favorita nama nisu bitne. Uvijek ovisimo sami o sebi i kada smo pravi, kao što je bio slučaj prije dva dana, nitko nam ništa ne može – zaključio je Ivan Perišić.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez