fbpx

Jelena Rozga za novu frizuru dobila ovacije publike!

jelena rozga1– Sviđa li vam se moja nova frizura – pitala je pjevačica, a publika je odgovorila glasnim ovacijama. Jelena Rozga sinoć je održala koncert na Rujanfestu. Pjevačica je svoje obožavatelje iznenadila kratkom frizurom.
– Moram priznati da mi je s kratkom kosom puno lakše jer uvijek imaš stabilnu frizuru. Nastojim se za svaki nastup mijenjati. Od toga sam ranije bježala, a sad se veselim svakoj promjeni – zadovoljno nam je rekla Jelena. Dodaje kako joj je drago što je i ove godine pjevala na Rujanfestu. Jelena je ponovno nastupila u romantičnoj kreaciji Anamarije Asanović.
jelena i connect3– Sad sam vjerna Anamariji i jako sam sretna što surađujemo – kazala je. Pjevačica je hitovima ‘Obožavam’, ‘Nirvana’, ‘Karantena’, ‘Gospe moja’ dizala atmosferu. Na pozornici joj se pridružila grupa Connect te su zajedno zapjevali zajednički ljetni hit ‘Dalmatinka’. Šesti dan Rujnfesta nisu propustili glazbeni radijski voditelj Dalibor Petko, voditeljica Hana Tabaković, glazbenica Petra Kovačević, vaterpolist Ante Vukičević, olimpijci veslač Mario Vekić i mačevalac Bojan Jovanović, TV voditeljica Martina Podgorski te brojni drugi.
Osebujni glazbenik Vuco i njegov prateći sastav Živo Blato prvi su se puta predstavili publici Rujanfesta. Svojim nastupom oduševio je prepuni šator i brojne fanove ispred West pozornice.