fbpx

Video: Šuker: Pitao sam Vidu jel kaj gablal, još ni kapi!

Našalio se…

U videu pogledajte kako je na otvaranju novog ureda Nogometnog saveza Krapinskog-zagorske županije u Zaboku predsjednik HNS – a nasmijao prisutne, pa čak i našeg reprezentativca

Davor Šuker, Domagoj Vida– Pital sam Vidu jel kaj gablal, još ni kapi – našalio se predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker na otvaranju novog ureda Nogometnog saveza Krapinskog-zagorske županije u Zaboku. Šuker je nastavio u šaljivom tonu te upitao prisutne:
– Ako ima tko vozačku ovdje da mu posudi. Ako treba, zvat ću ja i Ukrajinu svoje neke prijatelje. Evo obećao je da će zabiti gol u subotu. Predsjednik HNS-a kroz šalu se osvrnuo na to što je Vida ostao bez vozačke dozvole. Naime, prema pisanju medija Vidu je 4. studenog policija zaustavila s 1,51 promila alkohola u krvi te su mu oduzeli vozačku dozvolu. Na otvorenju novog ureda uz delegaciju HNS- a bili su i izbornik Ante Čačić, Danijel Subašić, Domagoj Vida, Marko Rog i Josip Pivarić. A hrvatska nogometna reprezentacija ove će subote na Maksimiru s početkom u 18.00 igrati protiv Islanda u sklopu četvrtog kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Foto: HNS Press arhiva, ilustracija
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=iJqc0H1a7Kc[/embedyt]