fbpx

Binimoto Sushi, prvi regionalni lanac Take Away sushija!

Binimoto Sushi…

Davor– Koncept Binimoto Sushija u sebi spaja dva, na prvi pogled suprotna koncepta: zdravu prehranu i fast food. Cilj nam je omogućiti zdravu i ukusnu hranu svima koji zbog poslovnih i privatnih obveza nemaju mnogo vremena za kvalitetan obrok. Zbog toga se naša ponuda bazira na praktičnom, lako dostupnom i cjenovno prihvatljivom sushiju –  naglasio je Davor Bienenfeld, pokretač i direktor Binimoto Sushija. Gastronomska ponuda Zagreba nadopunjena je regionalnom novošću. Novootvoreni Binimoto Sushi Zagrepčanima nudi cjenovno prihvatljiv i visokokvalitetan sushi. Svoja vrata prvi je otvorio lokal Binimoto Sushija na Radničkoj cesti 43, vrlo skoro će se otvoriti i lokal u Teslinoj ulici 14, nakon čega su u planu i druge lokacije.

Davor1Uz Take Away, Binimoto Sushi nudi i dostavu sushija, kao i usluge cateringa. Nakon Zagreba, ovaj Take Away lanac namjerava sushi ponuditi i najvećim hrvatskim gradovima, kao i najrazvijenijim turističkim destinacijama. Uz Hrvatsku, projektom se dugoročno namjeravaju obuhvatiti i regionalna središta.
Iako je u Hrvatskoj sushi hrana koja se tek kreće masovnije upoznavati, on je u svijetu najbrže rastuća vrsta prehrane koju se konzumira van kuće. Samo u Europskoj Uniji konzumacija sushija godišnje raste za 30 posto. Binimoto Sushi se inicijalno građanima predstavio na Fuliranju kod Uspinjače, gdje su reakcije zainteresiranih bile više no pozitivne, što je pokazatelj da bi sushi mogao ostvariti i iznimnu popularnost u Hrvatskoj.
Ponudu Binimoto Sushija prvenstveno čine tematski Bento Boxevi, koji čine kompletan obrok sastavljen od različitih rolica i nigirija. Uz sushi koji se bazira na plodovima mora, tu su i vegetarijanski sushiji, kao i oni od mesa. Uz njih, tu je i ponuda orijentalnih salata, a uskoro i deserata. Raznoliki Bento Boxevi dostupni su po cijenama već od 25 kuna. Tradicionalno japansko piće sake i japansko pivo nalaze se na, za domaće tržište, nesvakidašnjoj karti pića. Posebnost Binimoto Sushija je i vrhunska kava koja se, kao i sushi, može ponijeti sa sobom ili konzumirati u lokalu na Radničkoj cesti. Jedinstvenost lokala je svakako i autentično uređenje interijera, djelo Christina Rendulića, direktora Arhikulture.

Foto: Press Scena.hr