fbpx

Tim Roth operiran u Zagrebu: Moje oči više ne lažu

Zagreb…

Jednostavno je ovo nevjerojatno, kazao je Tim Roth

Tim Roth– Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega… Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedenih u Svjetlosti ja prvi puta u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka – poručio je Tim Roth.
Britanski glumac Tim Roth poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji ‘Laži me’ koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.
Tim RothProfesor Gabrić i njegov tim operirali su Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom – Synergy, koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagrebačkom adventu.
Nikki, njegova supruga prije dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod liječnika u Los Angelesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije, no kada je rekla da ide u Svjetlost kod Nikica Gabrića, liječnik je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao:
– Pogledao sam tko je taj Gabrić i mislim da to trebaš napraviti kod njega!
Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, oni su pak to podijelili s Ivanom Trump i Tim Rothom. Svi oni odabrali su Svjetlost jer su vjerovali u profesora Gabrića i njegov tim.
– Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetski poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji da je Tim Roth za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku – izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebritija koji su njemu povjerili svoje najvrjednije osjetilo, oči.

Foto: Press