Video: Razočarana opremom, razočaran veličinom grudi
Piše: redakcija On 18 ožu., 2017 At 10:14 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

KISS FM…

razočaran veličinom grudi– Lijepo tijelo, lijepo tijelo, tijelo je baš nestvarno – rekla je Bonnie u live prijenosu u Kyle & Jackie Show na KIIS FM radiju.
U kontroverznoj radijskoj emisiji ‘Golo upoznavanje‘ – Kyle & Jackie Show na KIIS FM radiju, u kojem se pokušavaju spojiti australske usamljene duše da pronađu ljubav, ugostili su novi par željan upoznavanja. Nakon što su prošli tjedan Richie i Danielle skinuli svu odjeću sa sebe, i počeli se strastveno ljubiti, ovaj tjedan show je ugostio par, Bonnie i Simon. Ovog puta show je imao i prijenos uživo preko društvenih mreža, a na kraju showa Bonnie je bila razočarana kad je vidjela sadržaj njegovih gaća i ustvrdila da to i nije neka sreća. A Simon joj nije ostao dužan ustvrdivši da ona ima premale grudi.
Nakon što su uvrijedili jedno drugo, emisija je ovog puta završila bez strasti, i po priznanju prošlog para koji je gostovao i ima strastvenu noć, bez cjelonoćnog seksa. A kako je prošlo ovotjedno neuspješno upoznavanje pogledajte u videu.

Foto: Screenshot YouTube
Video:

comment closed