fbpx

Video: Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili spot po uzoru na Malog princa

Novi spot…

Tomislav Bralić i klapa Intrade ne prestaju raditi punom parom!

Tomislav BralićU vrijeme priprema novog albuma i čak tri spektakla u tri arene, objavili su i novi spot za pjesmu “Ne mogu jubav krit”.
Spot “Ne mogu jubav krit” je najava novog studijskog albuma “Bilo je i vrime” koji uskoro izlazi. Album sadrži čak 14 pjesama među kojima su hitovi poput “Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit” i “Ferma bi vrime”.
Tekst i glazbu ove prelijepe pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro. Spot je snimljen u režiji Igora Goića uz njegov prepoznatljiv potpis.
Koncept spota je složen tako da koristi dosta simbola iz legendarne priče ‘Mali princ’. Snimalo se kod Večke kule koja daje dodatnu mistiku cijeloj priči, a sve u spotu ima svoje dublje značenje. Poput kutije sa stvarima koje dječak koji je glavni lik baca, u toj kutijici se nalaze sve stvari zbog kojih se ljudi odvajaju od svojih voljenih: penkala koja predstavlja ambicije, kovanica koja je novac, dok šibice simboliziraju predanost. Na kraju spota se prikazuje i ruža koja je također podsjetnik na priču o malom princu.
Tomislav Bralić– Spot za pjesmu “Ne mogu jubav krit” inspiriran je pričom ‘Mali Princ’, a kako bi uspjeli dobiti vizualnu bajkovitost, trebala nam je lokacija koja sama po sebi odiše romantikom. Večka Kula u Starigradu činila mi se savršenom za to, pošto tamo provodim dosta slobodnog vremena. Za dnevni set s Tomislavom i klapom, vrijeme nas je više nego počastilo, ali nam je zato sljedećih desetak dana okrenulo leđa zbog čega mi je krivo jer smo izgubili mjesečinu koja bi nam još dodatno pomogla oko bajkovitosti samog seta. Unatoč mrklom mraku, 8-godišnji glumac Leni Franić je izrazio želju da napravimo što možemo i iskazao se u istome još jednom. Bilo je par scena u kojem je Leni trebao veslati u drvenoj barci s velikim teškim veslima, što smo planirali “izfingirati” jer je s njim na brodu asistirao Karlo Dujić čija je uloga trebala biti pomicanje vesla bez da ga se primijeti s drugog broda s kojeg smo snimali, međutim mali Leni se prihvatio teških vesla i na svačije iznenađenje, sam zaveslao kroz mrkli mrak. Sve ovo skupa nebi bilo moguće bez dobre volje trojice Starograđanina Ante Marasovića, Šime Jovića i Danijela Milovca – Daše, koji su nam uskočili u pomoć s logistikom i brodovima, kako bi uspjeli u ovom pothvatu. Za koordinaciju svega skupa zaslužan je Šime Dujela – rekao je redatelj zaslužan za spot, Igor Goić.
Klapu Intrade i autora brojnih hitova Vinka Barčota veže dugogodišnje prijateljstvo i mnogobrojne suradnje. Svoj uspješan odnos potvrdili su suradnjom na čak pet pjesama s novog albuma: “Ti, samo ti”, “Sve na svitu”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Lipe oči” i aktualna “Ne mogu jubav krit”. Nenad Ninčević je svima poznato ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a ovaj put je autor dvije pjesme s albuma: “Sve dok bura dere” i naslovne pjesme albuma “Bilo je i vrime”.
Od prošlog studijskog albuma “Cviće” prošlo je čak četiri godine, pa je klapa odlučila nazvati ovaj album slikovito “Bilo je i vrime”.
Klapa nestrpljivo očekuje prve reakcije fanova na novi spot, a paralelno s time nastavljaju s pripremama za veliki koncert koji će se održati u zagrebačkoj areni 1. prosinca, u splitskoj areni Spaladium 7. prosinca i ljubljanskoj areni Stožice 1. veljače.
Ulaznice za koncert su u prodaji na Eventimu, Ticketshopu i u Scardoni na Srebrnjaku 64.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dC42gskcnug[/embedyt]