fbpx

Želio me zaprositi na Eiffelovom tornju, ali su štrajkali!

Život iz snova…

Anita LeovacAnita Leovac supruga je nogometaša Marina Leovaca, koji je jučer potpisao ugovor, kao veliko pojačanje NK Rijeka. Anita je iz zagrebačke Dubrave, a najbolja prijateljica joj je Iva Šarić Leko.  Živjela je u Beču i suprugovim potpisom za novi klub sad je tu adresu zamijenila novom u Hrvatskoj. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr lijepa Anita nam je otkrila o početku svoje ljubavi sa Marinom, kako ju je Marin zaprosio i načinu života u Beču te novim planovima.

Scena: Kako je počela ljubav između vas i Marina?
Upoznali smo se slučajno u jednom zagrebačkom klubu, nakon nekog vremena sam posjetila Beč i tako se dogodila naša ljubav.

Anita LeovacScena: Nosili ste mnoge prestižne revije, kako se Marin nosio s tim?
Marin mi je bio podrška, bilo mu je žao jer zbog nogometa nije mogao prisustvovati mojim revijama, pogotovo na sajmu vjenčanja jer me odmah htio vidjeti i u vjenčanici, hehe.

Scena: Jeste li tipična žena nogometaša?
Ne znam što ide pod to tipična žena nogometaša. Ako je to žena koja ima bebu, čeka doma muža sa treninga, utakmica i živi za te trenutke, ali uz to obožava modu onda jesam.

Scena: Kako je izgledao vaš život u Beču?
Život u Beču bio je prekrasan. Beč je grad koji ima apsolutno sve i vrlo je moguće da ćemo po završetku Marinove karijere živjeti tamo.

Scena: Kako vas je Marin zaprosio?
To je bilo vrlo romantično. Dogodilo se to u najromantičnijem gradu na svijetu, u Parizu. I smiješno je to da je moj dragi imao peh jer me želio zaprositi na vrhu Eiffelova tornja, ali su štrajkali baš ta tri dana, pa je na kraju to učinio u hotelskoj sobi. To je sigurno jedan od najljepših trenutaka u mom životu.

Scena: Imate prekrasnog sinčića, tko je popustljiviji u odgoju vi ili Marin?
Maximilian je još mala beba. Ima šest mjeseci tako da ga samo mazimo i pazimo, ali mislim da će Marin biti popustljiviji u odgoju.

Anita LeovacScena: Hoće li vam nedostajati Beč?
Zasigurno hoće ali posjećivati ćemo ga kada god možemo. Tamo imamo jako puno prijatelja i rodbine.

Scena: Kakvi su vam planovi sada u Hrvatskoj, gdje ćete živjeti?
Trenutno sam kod roditelja u Zagrebu. Tražimo stan u Rijeci ili Opatiji pa ćemo se što brže pridružiti Marinu.

Scena: Hoćete li se nastaviti baviti manekenstvom?
Nisam još odlučila niti previše razmišljala o tome. Sada mi je glavna okupacija naš sin Maximilan. Uživam u svakom trenutku s njim i ništa drugo mi nije potrebno. Manekenka u mirovini ili ti full time mummy.

Foto: Joanna Paciorek