fbpx

Željka Ogresta: Novi talk-show – Dva : jedan u gostima

Talk show…

Novi talk-show Dva : jedan u gostima u jesenskoj shemi Hrvatske radiotelevizije

Željka Ogresta– Ne radi se o sportskim emisijama, već o polusatnim razgovorima jedan na jedan s našim sportašima – rekla je Željka Ogresta.
Dva : jedan u gostima naziv je novoga talk-showa Željke Ogreste, koji gledatelje očekuje u jesenskoj shemi Hrvatske radiotelevizije. Emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) ponedjeljkom u 20,00 sati, odmah nakon središnjega Dnevnika. Riječ je tridesetominutnim emisijama produkcijske kuće Castor Multimedia, u kojima će autorica ugostiti brojne hrvatske vrhunske sportaše.
Ogresta kaže da ovo nije klasičan studijski talk-show pred publikom, već razgovor koji će biti u potpunosti posvećen i prilagođen jednomu gostu.
Željka Ogresta– U tim ću razgovorima nastojati otkriti njihove poglede na svijet i upozoriti na važne stvari u njihovim životima. Pritom ćemo goste snimati na trima različitim lokacijama, u zemlji ili inozemstvu, koje su njima iznimno bliske i drage. Dakle, to nije klasičan studijski talk-show pred publikom, već razgovor koji će biti u potpunosti posvećen i prilagođen jednomu gostu – istaknula je Željka Ogresta, koja se nada da će emisija naići na dobar odjek kod publike.
Uz taj novi televizijski talk-show koji uskoro očekuje gledatelje, slušatelji Hrvatskoga radija i dalje mogu uživati u razgovorima Željke Ogreste s poznatim gostima u emisiji Homo sapiens koja je na rasporedu svake srijede na Drugome programu Hrvatskoga radija u 12,35 sati.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press