fbpx

Ante Čačić: Uvijek je važno doći do pobjede!

Osijek…

Ante Čačić– Veliko hvala svim gledateljima koji su došli u ovolikom broju po ovakvom vremenu, kao i organizatorima i domaćinima. Oni su nam pomogli da budemo ozbiljni i angažirani, uvijek je važno doći do pobjede. Ova nas utakmica neće odvesti u krivu ulicu, dala nam je dosta informacija jer sam nastojao iskoristiti za dovoljnu minutažu svim igračima, da saznamo na kojim detaljima igre moramo raditi prije EP-a – rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić poslije utakmice.
Hrvatski izbornik Ante Čačić zadovoljan je onime što su Vatreni pokazali u Gradskom vrtu protiv Izraela, u susretu koji je poslužio za nekoliko testova. Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Izraela rezultatom 2:0 u prijateljskom dvoboju u Osijeku, zahvaljujući pogocima Ivana Perišića i Marcela Brozovića u prvom poluvremenu.
– Provukli smo tri načina igre kroz 90 minuta i moram zahvaliti svojim igračima na trudu i dobrim stvarima koje su napravili. Imali su i Izraelci svoje šanse, ali sve u svemu moram biti zadovoljan. Bit će vremena za analizu, bilo je situacija u kojima moramo biti bolji. Igrači su proveli u djelo ono što smo trebali probati, a teško je držati kontinuitet i tečnost uz brojne promjene i različite zahtjeve u igri. Igrali smo na mahove i povremeno previše dozvolili Izraelu kontrolu nad loptom – kaže Ante Čačić.
Već u subotu Hrvatska gostuje u Budimpešti, a Čačić je u Osijeku postao prvi hrvatski izbornik s četiri pobjede u prve četiri utakmice na klupi.

STADION: Gradski vrt
HRVATSKA: Subašić (Lovre Kalinić, 46), Vida, Ćorluka, (Schildenfeld, 46), Lovren, Srna (Vrsaljko, 43), Modrić (Antolić, 68), Badelj (Halilović, 50), Brozović, Perišić, Mandžukić, Nikola Kalinić (Kovačić, 56).
IZRAEL: Kleyman, Tibi, Ben Bitton (Tzedek, 46), Tawatha (Saief, 67), Gershon, Kehat (Kayal, 83), Nir Bitton, Buzaglo (A. Cohen, 46), Ben Chaim (Benayoun), Dabbur, Hemed (Barda, 76).
STRIJELCI: 1-0 Perišić (4), 2-0 Brozović (34)
SUDAC: Ištvan Vad (Mađarska)

Foto: HNS