fbpx

Borna Miklić: Presretan sam zbog ove prilike!

GNK Dinamo…

Sjajni golgeter Borna Miklić potpisao za Dinamo

Borna Miklić– Stvarno sam presretan zbog ove prilike koju sam dobio. U klubu sam već nekoliko godina, a ovo je dodatna motivacija za daljnji rad. Trudit ću se opravdati povjerenje i dat ću sve od sebe zbog ove prilike koju sam dobio. Moram priznati da je ovo prekrasan trenutak i zahvaljujem klubu na prilici – rekao je Borna Miklić.
Jučer, 10. veljače u Plavom salonu na maksimirskom stadionu profesionalni ugovor s modrim klubom potpisao je Borna Borna MiklićMiklić. Borna je u modri klub stigao 2011. godine iz NK Moslavina, a posljednjih je godina talent, trud i rad dokazivao u Nogometnoj školi Dinamo te u ‘B’ momčadi modroga kluba.
Borna je u sezoni 2013/14. u kadetskoj Prvoj HNL na kraju sezone bio najbolji strijelac s čak 23 postignuta pogotka, a s tom je momčadi iste sezone osvojio i kadetski Kup Hrvatske te prvenstvo. Osim toga, neki od uspjeha su ttitula na turniru ‘Branko Čavlović-Čavlek’ 2013. godine gdje je bio najbolji strijelac turnira, a iste je godine u prvenstvu postigao sjajan hat-trick u 5:0 pobjedi protiv Lokomotive. Miklić je 2014. godine bio u juniorskoj momčadi Dinama na istaknutom međunarodnom turniru ‘Mladen Ramljak‘ na kojem je modra momčad osvojila 11. titulu pobjednika turnira. Osim nastupa u dresu Dinama, Miklić je i reprezentativac hrvatske U-17 reprezentacije.

Borna Miklić
Rođen: 2.11.1997.
Pozicija: Napadač
Prijašnji klubovi: NK Moslavina

Foto: Press