Dani Olmo potpisao četverogodišnji ugovor s modrim klubom!
Piše: redakcija On 22 kol., 2016 At 02:59 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Maksimir…

Dani Olmo– Jako sam zadovoljan i sretan što ostajem u Dinamu i vjerujem da je ovo veliki korak za moju karijeru. Veseli me što ću i dalje u dresu Dinama raditi i napredovati i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je klub dao. Ovdje se osjećam dobro i prekrasno mi je. Zadovoljan sam prošlom sezonom, čast mi je biti dio prve momčadi i nadam se da ću dobiti povjerenje trenera i u ovoj sezoni. Kroz posljednje sam utakmice osjetio da sam fizički spreman i vjerujem u sebe – rekao je Dani Olmo.
Mladi je veznjak u Dinamo stigao 2014. godine kao kadet Barcelone, kluba s jednom od najboljih nogometnih škola u svijetu, a potpisom ugovora Olmo je dao povjerenje Dinamu na iduće četiri godine
Dani Olmo– Veseli nas što je igrač iz jednog od najvećih klubova i jedne od najvećih nogometnih škola došao ovdje. Izuzetno je lijepo primljen, suigrači i treneri govore o njemu u superlativima, a on treba to pokazati na terenu – rekao je direktor Tomislav Svetina.
Iako se o mladom talentirano veznjaku već sve jako dobro zna, sjajnog je Olma na konferenciji za medije predstavio glavni direktor Dinama Tomislav Svetina.
– U svoje ime i u ime kluba zahvaljujem Daniju što je ukazao povjerenje Dinamu i potpisao kao punoljetna osoba novi ugovor. Obvezao nas je time i da nastavimo u smjeru u kojem idemo, a to je razvoj mladih igrača.

Foto: Press

comment closed