Davis Cup: Kompleti ulaznica za susret Hrvatske i Kazahstana
By redakcija On 20 velj., 2018 At 03:14 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Varaždin…

Objavljena je i cijena ulaznica: kompleti, koji bi trebali krenuti u prodaju za desetak dana, bit će – ovisno o sektoru na tribini – po 150 i 200 kuna

Hrvatska Davis Cup, ulaznicaU Varaždinu je danas potpisan ugovor između Grada Varaždina i Hrvatskog teniskog saveza o organizaciji predstojećeg susreta četvrtfinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kazahstana. Objavljena je i cijena ulaznica: kompleti, koji bi trebali krenuti u prodaju za desetak dana, bit će – ovisno o sektoru na tribini – po 150 i 200 kuna.
Podsjetimo, Hrvatski teniski savez je domaćinstvo predstojećeg susreta četvrtfinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kazahstana dodijelio Varaždinu. Susret je na rasporedu od 6. do 8. travnja 2018. godine u gradskoj dvorani, koja će za ovu priliku moći primiti oko 5500 gledatelja. Igrat će se na zemljanoj podlozi.
Bit će ovo drugi put da će Varaždin ugostiti tenisače u ovom natjecanju, nakon što je 2010. Hrvatska u istoj dvorani s 5:0 svladala Ekvador u prvom kolu Svjetske skupine.

Foto: Press – Hrvatski teniski savez

comment closed