fbpx

Dražen Glavaš u rukama ima torpeda, Cibona će gorjeti večeras!

Superfinale MMA

Za Dražena Glavaša kažu da nema ruke, već torpeda u rukama. To se u finalu MMA lige mogao uvjeriti Saša Milinković. Iako je Milinković u tom sjajnom okršaju na kraju ugušio Glavaša, to je na kraju bila ‘pirova pobjeda’ za borca iz Osijeka. Od siline Glavaševih udaraca završio je sa slomljenom čeljusti na dva mjesta te morao otkazati borbu u superfinalu sa zvijezdom MMA lige Dorijanom Ilićem.

Glavas– Ja sam se strašno puno spremao ove godine. Ozbiljno sam shvatio izazov Hrvatske MMA lige. Napredovao jesam. Mislim da me u borbi s Milinkovićem koštala moja srčanost. Osjetio sam da sam bolji. Saša je jedan sjajan parteraš, ali to što me ugušio na kraju je samo moja greška. Ovu borbu s Ilićem želim ozbiljno odraditi. Smanjiti emocije i smiriti srce. Ući čiste glave. Dorijan je borac koji zaslužuje veliku koncentraciju. Smatram da smo veliki dečki i da stvarno samo jedan udarac može presuditi. Svatko tko zna Dorijana Ilića, zna da taj borac zaslužuje veliki respekt. Moja deviza je: ‘Respect all, fear none’ – najavio je Dražen Glavaš.
Sraz ove dvojice teškaša bit će kruna spektakla  večeras u Ciboni, a iz Kutine, rodnog grada, Dražena Glavaša dolazi autobus navijača. Uvjereni smo da će Cibona gorjeti.
Iščekivanje je na vrhuncu.  Brojimo sate do superfinale Hrvatske MMA lige koje će se večeras održati u dvorani Dražena Petrovića  s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.
Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Foto: Press Scena.hr