EuroBasket 2015: Haklerski turnir u Puli!
Piše: redakcija On 26 srp., 2015 At 02:14 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Forum…

Turnir ”3 na 3” u Puli

EuroBasketNakon sjajne premijere na Draženovu igralištu u Šibeniku, u Zadru te na riječkom Korzu, majstori hakla ‘3 na 3’ zaigrali su i u Puli. Serija haklerskih turnira tijekom srpnja i kolovoza igra se u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i ‘EuroBasket 2015‘ povodom organizacije skupine C Europskog prvenstva koja će se od 5. do 10. rujna 2015. godine održati u zagrebačkoj Areni.
Četvrti u nizu haklerskih turnira održao se u Puli, u petak, 24. srpnja na Forumu. Turniru u Puli nazočili su gradonačelnik Pule, gosp. Boris Miletić, glavni tajnik Košarkaškog EuroBasketsaveza Istarske županije, gosp. Robert Fabijanić, gosp. Erik Lukšić, te trener ŽKK Rockwool Pula Ivan Đukić.
U jakoj muškoj konkurenciji slavila je momčad Šijanski šljam u sastavu: Matej Radunić, Petar Grašo, Dino Maksimović i Vanja Perdija. Šijanski šljam je u finalu pobijedio rezultatom 10:6 ekipu KK Pula za koju su igrali: Niko Travica, Marko Antić i Endi Mohorović. Treće mjesto osigurala je ekipa Meltenjak za koju su zaigrali Đani Koljanin, Franko Koljanin, Luka Kaić i Marin Đugum. Za MVP turnira izabran je Matej Radunić iz pobjedničke momčadi.
Vrijedne nagrade najboljima osigurali su sponzori, a svi sudionici dobili su i majice EuroBasket 2015.

Foto: Press

comment closed