fbpx

Katarina Ježić: Nema većeg ponosa od ovog ponosa!

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija ispisala je povijest i u domovinu će donijeti prvu medalju!

– Moramo razvući osmijeh do maksimuma, uživati u ovoj prekrasnoj večeri. Napravili smo nešto što treba ući u anale! Mi govorimo o Danskoj, o jakim reprezentacijama koje nam nisu mogle zabiti gol i pokazali smo da moraju učiti od nas. Mi smo za udžbenike. Sad naše djevojčice imaju idole koji će ih privući da se bave rukometom. Najbitnije nam je veselje koje smo donijeli hrvatskom narodu i svima nama! – rekao je Nenad Šoštarić.

Katarina Ježić

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija zaokružila je svoj nastup u Danskoj na Europskom prvenstvu 2020. godine na briljantan način. U susretu za broncu, Hrvatska je pobijedila favoriziranu ekipu Danske 25:19 (11:11), na način koji jednoga dana mora naći svoje mjesto u rukometnim knjigama. Zato ćemo 20. prosinac 2020. godine upisati zlatnim slovima u povijest hrvatskog rukometa.

Katarina Ježić

– Vjerovale smo, vjerovale jedne drugima. Nema većeg ponosa od ovog ponosa! Nema veće sreće od ove. Ovaj način na koje smo igrale za našu domovinu je sve rekao. Mislim da smo zaslužile medalju, sretna sam i ponosna još jednom! – rekla je Katarina Ježić.
– Preponosna sam, nikad nisam bila ponosnija jer stalno pričam da sam ponosna. Naša je bronca, hvala svima! Odigrale smo savršeno drugo poluvrijeme, još jednom dokazali svima koji su nas podcijenili tko je Hrvatska – rekla je Valentina Blažević.

Katarina Ježić

– Ja sam preponosna na naš način igre, bio je dogovor da svi moramo igrati da pobijedimo. Nadamo se da smo napravile dugoročan posao i da će nas svi ljudi više pratiti. Mi smo jedna divna priča iz Danske i nećemo stati ovdje! – kazala je Ćamila Mičijević.

Foto: Press – HRS