fbpx

11. Novaljski trijatar: Fantastične predstave dolaze u Novalju

Nedjeljom na predstavu…

A iduće godine ćemo dovesti i kazališta iz inozemstva, ističe Goran Grgić za portal Scena.hr

Novaljski trijatar, Željko VukmiricaPredstava ‘Gusle moje električneŽeljka Vukmirice otvara 11. Novaljski trijatar na Trgu Alojzija Stepinca. Svečanost otvaranja kazališne sezone u Novalji uveličat će lijepa violončelistica Ana Rucner.
– Ove godine počinjemo neuobičajeno, 11. srpnja, u ponedjeljak. Nismo željeli raditi konkurenciju finalu Eura i otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara. Festival otvaramo na Trgu Alojzija Stepinca u centru grada, no kasnije se vraćamo u kino Hollywood svake nedjelje – objasnio je umjetnički direktor Ante Dabo, Sanja Drakulić, Goran Grgićfestivala, glumac Goran Grgić za portal Scena.hr na današnjem predstavljanju programa festivala koji se održao u zagrebačkom kazalištu Gavella. Dodaje kako će se iste večeri glumici Sanji Drakulić dodijeliti nagrada Kate Novaljka.
– To će biti večer teatra, glazbe i dobrog raspoloženja – siguran je Grgić.
Kaže kako su Novaljski trijatar ljudi dobro prihvatili te je postao tradicija u Novalji.
– Ljudima u Novalji već je postalo navika da nedjeljom idu na predstavu. Zadovoljni su repertoarom, i čini se da pogađamo ukus publike. Iduće godine ćemo dovesti i kazališta iz inozemstva – ističe Grgić.

Novaljski trijatar

Uz predstavu Gusle moje električne, mještani otoka Paga u Novalji imati će prilike pogledati predstave – Kreket, Miris lovine, Ljubaf, Posljednja Freudova seansa, Nećeš razbojniče i Sarmica. 11. Novaljski trijatar održava se uz podršku Grada Novalje. A u razgovoru za portal Scena.hr gradonačelnik Ante Dabo otkriva i koje promjene očekuju mještane Novalje i otoka Paga u 2018. godini što možete pročitati na linku.

Foto: Scena.hr