fbpx

Ecija Ivušić – angažman na dvije nacionalne televizije i novom radiju

Za Scena.hr…

Ovog ljeta neću imati godišnjeg odmora koliko sam planirala, ali ću si nešto sigurno priuštiti, rekla je lijepa Ecija Ivušić za portal Scena.hr

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić– Vesela sam jer je napokon došlo lijepo vrijeme. Ove godine ću imati više radno ljeto jer u pripremi je puno projekata. Tako da neću imati godišnjeg odmora koliko sam planirala, ali ću si nešto sigurno priuštiti – rekla je Ecija Ivušić za portal Scena.hr. Poznata voditeljica karijeru će nastaviti na radiju Extra FM, koji će uskoro započeti s emitiranjem. Uz radio, Eciju ćemo navodno ponovno gledati i na dvije nacionalne televizije. No Ecija nam nije mogla komentirati televizijske projekte, kao ni angažman na radiju.
Ecija je jučer bila na promociji make up branda E.l.f. Cosmetics u Zagrebu, pa je to bila dobra prilika za razgovor o šminkanju i estetskim zahvatima.
– Shvatila sam da koži i licu najviše pomaže unutarnje zadovoljstvo, rano spavanje i zdrava prehrana. Nisam radila nijedan estetski zahvat jer pokušavam zadržati prirodnost koliko god ide. A što se tiče šminkanja, to zaista volim. Sa šminkom volim eksperimentirati – naglasila je lijepa Ecija za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr