fbpx

Ivan Perišić: Mi uvijek idemo na pobjedu!

Vatreni…

Ključno je da mi budemo pravi

– Bio sam dva mjeseca van terena. Radio sam marljivo kako bih se što prije vratio, i vratio sam se pet tjedana ranije od predviđenog. Dobio sam šansu od trenera zbog dobrog rada na treninzima i već sam odigrao četiri utakmice u zadnjih deset dana. Nisam još na 100 posto, ali tu sam i igrat ću koliko izbornik kaže – rekao je Ivan Perišić.
– Dugo me nije bilo zbog raznih ozljeda, ali to je iza mene. Čekaju nas dvije vrlo važne utakmice i nadam se da ćemo ih apsolvirati sa svih šest bodova. S time bismo svi bili sretni. Okreće se nova stranica, nove su kvalifikacije u pitanju. Na meni je da se pokažem u što boljem svjetlu na početku novog ciklusa – rekao je Ivan Strinić.
Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Maltu u Zagrebu u prvom nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine, a slijede joj okršaji s Bugarskom u petak te Azerbajdžanom u ponedjeljak. Na konferenciji za medije reprezentativci Ivan Perišić i Ivan Strinić najavili su da ‘vatreni’ mogu u sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice uzeti maksimalni broj bodova.
– Nema podcjenjivanja te moramo biti spremni na vruću atmosferu u Sofiji. Sve je u našim nogama – zaključio je Strinić.