Hrvatska reprezentacija poražena od Kanade
Piše: redakcija On 21 lip., 2016 At 09:07 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Novigrad…

Hrvatska– Ako želimo dobro sami sebi, onda moramo biti brutalno iskreni. Ovo nije najidealniji protivnik za nas s obzirom na ono što nas čeka u Torinu. Međutim, Kanada je odavno odabrana za sparing partnera iz jednostavnog razloga – što je to bilo rađeno u drugom mjesecu. Zašto to govorim? Zato što ćemo se u dvije utakmice boriti protiv profila protivnika kojeg nećemo gledati u Torinu. Imali smo čitav niz problema u konceptu protiv ovakve momčadi, a čitav niz elementarnih nesmotrenih pogrešaka, doveo nas je do toga, da u drugom poluvremenu praktički posustanemo što se tiče igre – rekao je izbornik Aleksandar Petrović.
HrvatskaHrvatska košarkaška reprezentacija poražena je od Kanade u prvoj pripremnoj utakmici za Kvalifikacije za OI 2016. Kanađani su u Novigradu slavili rezultatom 80:91 (21:27, 24:21, 15:19, 20:24).
Najbolji u redovima Hrvatske bili su Bojan Bogdanović s 24 poena i četiri skoka te Rok Stipčević koji je upisao 15 poena.
Reprezentacija već 23. lipnja igra drugu, uzvratnu utakmicu protiv Kanade, u talijanskom gradu Jesolu, a 26. lipnja i svoju posljednju utakmicu prije odlaska u Torino protiv Češke u Pazinu.

Foto: Press

comment closed