Niko Kovač: Velika je tragedija što neće biti navijača!
Piše: redakcija On 9 lip., 2015 At 11:25 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Split…

Šesta kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo 2016

Niko KovačNiko Kovač– Nema favorita, mi i Talijani smo al pari. Forma dana može odlučiti, a velika je tragedija za naš nogomet i narod što neće biti navijača. Nije to ugodan doživljaj, no neće nam to biti alibi – rekao je izbornik Niko Kovač.
Održan je otvoreni trening Vatrenih na splitskom Poljudu uoči šeste kvalifikacijske utakmice protiv Italije za odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.
– Radit ćemo isto ono što smo radili prije utakmice u Milanu, nećemo biti previše intenzivni jer znamo da je kraj sezone, da budemo pravi u petak. Kroz sve smo kvalifikacijske utakmice pokušali nametnuti svoj ritam, a ukoliko to ne bude moguće, vratit ćemo se, pokušati osvojiti loptu i krenuti u brzu tranziciju – istaknuo je Kovač.
U prvoj utakmici na San Siru Vatreni su odigrali neodlučeno.
– Bio bih zadovoljan i s bodom, ali idemo po pobjedu. Bude li na kraju neriješeno, u redu. Ne možemo se Conte i ja iznenaditi, sve znamo jedni o drugima, uključujući i većinu sastava. Budu li svi zdravi, znam kojih će 11 naših igrača istrčati. I bez Modrića smo igrali kvalitetno u Italiji, a siguran sam da Schildenfeld može kvalitetno zamijeniti Ćorluku, što je već i pokazao. Apsolutni sam optimist – zaključio je Niko Kovač.

Foto: Drago Sopta HNS

comment closed