Nova pojačanja u NK Lokomotiva!
By redakcija On 9 sij., 2015 At 12:21 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Kajzerica…

NK Lokomotiva– Zadovoljan sam svojim dolaskom na Kajzericu i što sam dio NK Lokomotiva. U dogovoru s trenerom Ivkovićem i trenerom Zoranom odlučili smo da je najbolje za mene da dođem na pola godine na posudbu u Lokomotivu. Najvažnije je da ću ovdje igrati više utakmica nego u Dinamu. Ovo je novi izazov za mene i veselim se tome – rekao je Franko Andrijašević.
Franko Andrijašević, Petar Mamić i Dino Perić tako će pojačati redove NK Lokomotiva koja će 02. veljače u 20 kolo MAXtv Prve lige igrati protiv GNK Dinamo.
Vezni igrač GNK Dinamo Franko Andrijašević došao je na posudbu Lokomotivu gdje će ostati do kraja sezone. Petar Mamić je lijevi bočni igrač koji je ponikao u Dinamovoj nogometnoj školi. U lipnju 2014. proglašen je najboljim strijelcem Ramljakovog memorijala iako igra na poziciji lijevog bočnog. Dino Perić nadareni stoper je još prošlu zimu bio je priključen Lokosima, no na utakmici protiv Hajduka u veljači 2014. godine zaradio je ozbiljnu ozljedu prednjih križnih ligamenata zbog koje je izbivao gotovo godinu dana. Nakon višemjesečne rehabilitacije tek pred kraj godine počeo je ozbiljnije trenirati.

Foto: Press

comment closed