fbpx

Vaterpolo groznica u Zagrebu!

VaterpoloVaterpolo groznica u Zagrebu se nastavlja. Jučer je bazen Mladosti bio ponovno ispunjen ljubiteljima ovog vodenog sporta. HAVK Mladost u četvrtfinalnoj utakmici LEN Euro kupa slavila je protiv Primorca iz Kotora rezultatom 14 : 4. Atraktivna utakmica začinjena je plesom perforemerica iz ‘FIRST Entertaiment’ grupe i sinhro kluba Mladost. Tribine Mladosti privukle su brojne obitelji ali i osobe iz društvenog života Hrvatske. U utakmici su uživali i izbornik brazilske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić u društvu vaterpolo legende Perice Bukića, urednica hrvatskog Cosmopolitana Marjana Grčić Filipović, menekenka Iris Rajčić, glazbeni producent Branimir Mihaljević, Olimpijci Mario Vekić i Bojan Jovanović te brojni drugi.

Vaterpolo

Mario Vekić, Bojan Jovanović

– Zahvaljujem svim navijačima jer su bili naša velika podrška i veseli nas da su tribine bazena ponovno pune. Pripremili smo brojne atraktivne sadržaje i već ove subote ponovno smo zajedno na Mladosti. Hvala i našim malim herojima iz Udruge Ljubav na djelu koji su nas posjetili i dali nam posebnu snagu – izjavio je igrač Mladosti Luka Bukić.
Posebni gosti HAVK Mladost bili su mališani iz Udruge Ljubav na djelu koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim obiteljima.

Foto: Press Scena.hr