fbpx

Velika akcija Think Green – Maksimir 2014!

Maksimir…

Ronilački klub ‘Roniti se mora‘ u suradnji s National Geographic Hrvatska, RK AdriatiCro i Javnom ustanovom Maksimir povodom Dana Grada Zagreba 31. svibnja organizira veliku ekološko humanitarnu akciju ‘Think Green – Maksimir 2014‘. Akcija će se održati u subotu, 31. svibnja 2014. god. na 4. i 5. Maksimirskom jezeru s početkom u 9:30 sati. Cijeli projekt je zamišljen kao trostruka ekološka akcija, koja se sastoji od čišćenja 4. i 5. Maksimirskog jezera i čišćenja površine oko jezera.
Zašto podržati akciju:
Think GreenEkološka akcija ‘Think Green – Maksimir 2014’ je ekološko edukativno humanitarne naravi. Svi prisutni svojim sudjelovanjem podržavaju ‘zelenu’ ideju o važnosti očuvanja prirodne ljepote i srca grada Zagreba – Maksimira. Projekt će okupiti veliki broj ljudi, različitih dobnih skupina i iz različitih sfera života. Svoj dolazak je potvrdio tim National Geographic Hrvatska na čelu s glavnim urednikom, te naši mnogobrojni sportaši i sportašice, mnogobrojni volonteri, osoblje Javne ustanove Maksimir, članovi RK ‘Roniti se mora’, RK AdriatiCro i prijatelji kluba, također polaznici ekološko-športsko ribolovnog programa ‘Bukovac – Maksimir’.
Za građanstvo:
Mogućnost aktivnog sudjelovanja u čišćenju okolice oko 4. i 5. Maksimirskog jezera te sudjelovanje u edukativnim radionicama i igrama za najmlađe; na akciji će biti prisutni promo pultevi naših sponzora, gdje će građani moći dobiti besplatne promo proizvode, te primjerak National Geographica.

PROGRAM EKOLOŠKE AKCIJE „THINK GREEN – MAKSIMIR 2014“

Subota, 31. svibanj 2014.
09:30 Podjela poklon paketa svim sudionicima akcije
10:30 Svečano otvorenje ekološke akcije
10:50 Zajedničko fotografiranje svih sudionika
11:00 Izjave za medije
11:30 Početak čišćenja jezera, okolice jezera te sadnja cvijeća
13:30 Ručak za sve sudionike i partnere
18:00 Službeno zatvaranje akcije

– Tijekom trajanja cijele akcije će se na više mjesta oko jezera održavati edukativne radionice i igre za najmlađe sudionike i posjetitelje. Sve one koji još nisu najavili svoj dolazak najaviti svoj dolazak možete na e-mail adresu: ronitisemora@gmail.com
Prilikom dolaska mole se ronioce da obavezno ponesu svoju ronilačku opremu s punom bocom.

Foto: Press