fbpx

National Geographic – Fototalent 2013.!

Izložba National Geographic

National GeographicHrvatsko izdanje časopisa National Geographic završava svoje ovogodišnje rođendansko slavlje izložbom Ljepote Hrvatske – Fototalent 2013., koja će biti otvorena 12. prosinca u 19.00 sati u prostorijama VBZ-ova Knjižarsko-galerijskog centra ‘Fadil Hadžić’. Podsjetimo, časopis se već 10 godina izdaje u Hrvatskoj, a istodobno je i 125. obljetnica tog magazina u Americi.
Ovogodišnji fotonatječaj u organizaciji National Geographica i pod pokroviteljstvom Samsunga predstavio je talente koji su svojim objektivom uhvatili zanimljive priče iz hrvatske svakodnevice.
National GeographicSvi čitatelji i zaljubljenici u fotografiju pozivaju se na otvorenje izložbe 12. prosinca 2013. u 19.00 sati u Ilici 13 u Zagrebu. Izložba će biti otvorena do 4. siječnja 2014. godine. Ovogodišnji je pobjednik natječaja Goran Dorić s fotografijom ‘Uplašena lija u Lonjskom polju’, drugo mjesto pripalo je Krunoslavu Večenaju i fotografiji ‘Elegancija’, a treće Ivanu Milošu i fotografiji ‘Jama Lučica’.
Želite li vidjeti ostale fotografije, posjetite izložbu i nabavite novi broj časopisa National Geographic, u kojem vas očekuje stolni kalendar za 2014. s 12 najboljih fotografija.

Foto: Press Scena.hr