fbpx

Michael Buble je tvornica novca: Za 34 koncerta zaradio samo 50 milijuna dolara

Turneja…

U sklopu An Evening With Michael Buble Tour Michael Buble će 16. rujna nastupiti i u zagrebačkoj Areni

Michael BubleKanadska superzvijezda obara sve rekorde posjećenosti i zarade svjetske turneje An Evening With Michael Buble Tour; u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni.
U samo sedam nastupa u Velikoj Britaniji u svibnju i lipnju, Bublé i suradnici zaradili su 9,5 milijuna dolara. Pridoda li se tome 41 milijun zarađen od 27 koncerata održanih ove zime na početku ove turneje, u samo četiri mjeseca zarađeno je 50,5 milijuna dolara. Ovaj talentirani performer i izniman pjevač tek je započeo nastupe u Europi jer očekuju ga još koncerti u Australiji, Novom
Zelandu i Sjevernoj Americi, a već se procjenjuje da bi samo ova turneja mogla zaraditi oko 150 milijuna dolara što Bubléa svrstava na popis najtraženijih zvijezda današnjice te na 12. mjesto liste najbogatijih Kanađana.
Michael BubleKanadska superzvijezda Michael Buble trenutačno obara sve rekorde posjećenosti i zarade svjetske turneje; An Evening With Michael Bublé Tour; u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni.
Bubléov dolazak u Arenu bit će rijetka prilika da ga pogledate uživo jer zagrebački nastup bit će jedini u regiji. Ovaj veliki umjetnik dobitnik je četiri Grammyja, prodao je više od 75 milijuna
albuma, a s pravom ga zovu ‘tvornica novca’.
Osim bogate kolekcije prestižnih nagrada Michael Buble se kao solo pjevač također može pohvaliti i ukupnom zaradom dosadašnjih pet turneja s iznosom od 385 milijuna dolara na kojima je prodao više od 4,3 milijuna ulaznica.
Njegov show jedan je od onih koji se ne propušta, a ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

Foto: Press