fbpx

Nova hit serija Sherlock i Watson

Sherlock i Watson

Doma TV od ponedjeljka, 16. kolovoza 2021. godine donosi uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju Sherlock i Watson u kojoj bivši ovisnik i ekscentrik Sherlock Holmes (Lee Miller) i nekadašnja kirurginja dr. Joan Watson (Lucy Liu) čiji je Sherlock štićenik, pomažu policiji i rješavaju posve nemoguće zločine policije u New Yorku.

Watson

Nakon što je neko vrijeme proveo na odvikavanju, ekscentrični Sherlock bježi na Manhattan gdje ga njegov bogati otac prisili da živi sa svojom najgorom noćnom morom – trijeznom pratiteljicom, dr. Watson.

Watson je bila uspješna kirurginja sve dok nije izgubila pacijenta i dozvolu prije tri godine, a svoj sadašnji posao vidi kao novu priliku za pomaganje ljudima, kao i za iskupljenje. Međutim, nemirni Sherlock nije nimalo sličan njezinim prijašnjim klijentima. On je obavijesti da se njezina ranija ekspertiza kao specijalistice za ovisnosti ne odnosi na njega i da je on izumio vlastiti režim nakon odvikavanja – povratak na posao policijskog konzultanta u New York Cityju.

Watson nema izbora i mora pratiti svog razdražljivog novog štićenika na poslu. No Sherlock otkriva da je njezino medicinsko obrazovanje korisno, a Watson shvaća da ima dara za igru detektiva. Sherlockov policijski kontakt, kapetan Tommy Gregson, iz prijašnjeg iskustva rada sa Scotland Yardom zna da je Sherlock briljantan u rješavanju slučajeva i angažira ga kao dio tima koji uključuje detektiva Marcusa Bella, vrhunskog istražitelja britke intuicije i zadivljujuće vještine ispitivanja.

Iako je u početku skeptičan kad je riječ o Holmesu i njegovim neortodoksnim metodama, Bell počinje priznavati Sherlocka kao dobitak u istragama. Nestašnom Sherlocku Holmesu koji rješava zločine, treba netko tko će ga držati na zemlji, a veoma je jasno da je to posao za Watson.

Foto: Press