fbpx

Anici prisjela romantična večera sa suprugom

Moje prvo putovanje…

VečeraDok će se Martina pridružiti djevojkama Maji i Nataliji u noćnom izlasku, Anicu i supruga Ivana očekuje izlazak na romantičnu večeru.
– Ja i Ivan nikada nismo bili na romantičnoj večeri. Izlazili smo na plesnjake, događaje u obitelji – kazala je Anica koja se posebno razveselila romantičnoj večeri u Grčkoj sa suprugom.
No, čini se kako neće sve proći kako je Anica razmišljala te će se ponovno susresti sa svojim grčkim neprijateljem – hranom. Naime, dok će Ivan uživati u večeri, Anica ju neće ni probati.
– Ja se ne usudim ništa probati jer mi se ništa ne dopada. Ni približno našoj kuhinji – odlučno će Anica, a Ivan je konstatirao kako bi mogao – bez problema preživjeti s grčkom hranom.
Unatoč tome što se Anica u hotel vratila praznog želuca, bila je sretna radi provedenog vremena sa suprugom.
– Romantična večera s Ivanom je bila dobra, ali ja bi radije da je to bilo u sobi, da smo sami. Nisam naučena na restoran i na tako nešto. I na tuđu uslugu – zaključila je.
Kako su se djevojke provele u noćnom izlasku te kakva ih iznenađenja još očekuju prije povratka u Hrvatsku, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ‘Moje prvo putovanje‘!

Foto: Press