fbpx

Dramska serija ‘Da sam ja netko’ na malim ekranima!

HRT…

Suvremena priča o obiteljskim odnosima

Da sam ja netko– Dramsku seriju ‘Da sam ja netko‘ HRT je otkupio prošle godine na temelju javnog poziva neovisnim proizvođačima. S obzirom na uspjeh filma ‘Ti mene nosiš‘, uz koji je snimljena ova serija, možemo očekivati velik interes gledatelja. Seriju odlikuje snažni realizam u oblikovanju ljudskih sudbina koje mogu biti dio iskustva sviju nas. Vrhunska glumačka ostvarenja, suvremena estetika i visoka produkcijska izvedba vrijednosti su koje ovu seriju čine iznimnom. Ona je istodobno i svojevrstan obračun s iluzijama koje nudi svijet sapunica jer – stvarni je život negdje drugdje – istaknula je urednica serije Gordana Mrđen.
Da sam ja netkoNova dramska serija ‘Da sam ja netko’ stiže na prvi Program HTV-a od 11. listopada 2015. godine u 21.26 sati. Dramska serija ‘Da sam ja netko’ suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz igrani film ‘Ti mene nosiš’ koji je osvojio prestižne nagrade u zemlji i inozemstvu. Serija je snimljena za HTV  s 88 uloga i brojnim statistima, snimana je na 92 lokacije i produkcijski je vrlo zahtjevna.
U sedam epizoda pratimo sudbine likova koji se bore s problemima svakodnevice, njihove ljubavi, razočaranja, uspjehe i padove. U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora (Helena Beljan) u čiji se život vraća otac (Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives (Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu Da sam ja netko(Vojislav Brajović) i producentica Nataša (Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem (Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.
Impresivnu glumačku ekipu predvode: Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Goran Hajduković, Sebastian Cavazza, Filip Križan, Kruno Šarić, Juraj Dabić…
Scenaristica i redateljica: Ivona Juka
Direktor fotografije: Mario Oljača
Montažeri: Nina Velnić, Vladimir Gojun
Skladatelj: Ivan Arnold
Scenografi: Vladimir Đurović, Ivan Ivan
Kostimografkinja: Ivana Zozoli Vargović
Urednica: Gordana Mrđen

Foto: Press