Dalibor Petko postaje Jim Carrey iz filma Maska
Piše: redakcija On 3 svi., 2017 At 06:13 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Točka koja je u startu komična, a ne samo kad ja dođem na pozornicu, kaže Dalibor Petko

Dalibor Petko– Prije nego što sam lupio gljivu sam rekao da barem bude neka dobra maska i onda mi je na kraju došla Maska! – kazao je Dalibor Petko kojega očekuje transformacija u Jima Carreyja.
Dalibor Petko ove nedjelje imat će za zadatak u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ oživjeti scenu iz poznate filmske komedije Maska.
– Obožavam Jima Carreyja i obožavam taj film. Jim Carrey je stvarno genijalac. Ovdje ako bilo što pretjeram je dobro! Sve je prenaglašeno, od geste, pokreta pa pjevanja. Evo imam neku komičnu točku koja je u startu komična, a ne samo kad ja dođem na pozornicu – dodao je Petko.
Dalibora očekuje zahtjevna koreografija, a kako će to izvesti, ostaje nam za vidjeti.
– Ne bih htio da ova točka ispadne traljavo, pa sam dao sve od sebe. Idemo se smijati i idemo zabaviti gledateljstvo! – zaključio je.
Daniel BilićPubliku i žiri će zasigurno zabaviti i Daniel Bilić koji ovoga puta postaje američka soul, R&B i pop pjevačica te glumica Diana Ross.
– Moram biti mekana, poput duše. Energija pjesme je zbunjujuća – komentirao je Daniel koji će nastupiti s hitom ‘Upside Down’. Daniel je priznao da će zahvaljujući ovom nastupu po prvi puta imati vjetar u kosi te najavio što gledatelji mogu očekivati od njega:
– Puno diska, malo plesa, golih ramena, odličnu frizuru i najbolji nastup ikad! Bit će vjetrovito dosta.
Američkog glazbenog umjetnika Scatmana Johna utjelovit će Ivana Mišerić.
– Ovo je stvarno grozno! Kako to tako iz njega tečno ide van da se sve razumije tečno što govori – kazala je, a hoće li joj uspjeti interpretacija, tek ćemo doznati.
Nives Celzijus dopao je dvostruki izazov, što znači da ćemo vidjeti hologramski nastup, a gljiva joj je dodijelila duet Ivanke Mazurkijević i Mile Kekina s pjesmom ‘Dolje je bolje’.
Nives Celzijus– Nisam najsretnija s izborom. Ja samo razmišljam kada ću dobiti neki drugi glazbeni žanr, hoću biti totalno neurbana – kazala je Nives koju ćemo hologramskim prikazom vidjeti kao Ivanku koja će ovoga puta biti pridružena članica žirija, dok će ne binu stupiti kao Mile Kekin.
– Nju obožavam kao lik jer toliko je maštovita i originalna. Više me Kekin muči. Imam ga u uhu, ali nikako da ga dobijem – dodala je i zaključila kako će u interpretaciji Mile Kekina ići na navijački glas.
Vidjet ćemo još i nastupe Mie Anočić Valentić kao Jennifer Beals iz filma Flashdance, Marija Rotha kao Annamariju, Anu Gruicu kao Roberta Marekovića iz grupe Fantomi, dok će Bojan Jambrošić postati Josipa Lisac.

Foto: Press

comment closed