fbpx

Dušan Bućan: Stojim, lijep sam, žene me vole…

Kao Zdravko Čolić…

Zdravko je lijepo izbrusio taj svoj melos, malo da zavibrira, ali ne previše, kaže Dušan

Dušan BućanDeveta epizoda showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ donosi još uzbudljivih i nevjerojatnih transformacija. Tročlanoj postavi žirija ovoga puta pridružit će se glumica Sanja Vejnović.
– Puno puta sam žirirala na filmskim festivalima. Bit ću tolerantna! – najavila je Sanja.
Natjecatelj čije transformacije u ženski spol vjerna publika željno iščekuje, ovaj put ostaje u muškom odijelu. Da mu je gljiva podarila mušku ulogu, ni sam Dušan Bućan nije mogao vjerovati, a uloga koja mu je dodijeljena zasigurno će razdražiti brojna srca gledateljica.
– On je lijepo izbrusio taj svoj melos, malo da zavibrira, ali ne previše. Poanta je – stojim, lijep sam, žene me vole, svima sam duhovit. Stojim i postojim – rekao je Dušan uoči transformacije u regionalnog miljenika žena sve dobi, Zdravka Čolića.
– Sad mi je ovo jedno ugodno iznenađenje i velika napetost. Ovo je nastup za raju, za moju mamu i nadam se da će oni biti zadovoljni – najavljuje Dušan.
Osim Dušana Bućana, Luke Bulića, Ivane Marić, Maje Posavec i Maje Šuput gledatelji će moći uživati u fantastičnim transformacijama Saše Lozara kao Louisa Prime, Renate Sabljak kao Bonnie Tyler te kralja popa Michaela Jacksona u izvedbi Ivana Šarića.

Foto: Press