Dušan Bućan: Stojim, lijep sam, žene me vole…
Piše: redakcija On 13 stu., 2015 At 03:11 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Kao Zdravko Čolić…

Zdravko je lijepo izbrusio taj svoj melos, malo da zavibrira, ali ne previše, kaže Dušan

Dušan BućanDeveta epizoda showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ donosi još uzbudljivih i nevjerojatnih transformacija. Tročlanoj postavi žirija ovoga puta pridružit će se glumica Sanja Vejnović.
– Puno puta sam žirirala na filmskim festivalima. Bit ću tolerantna! – najavila je Sanja.
Natjecatelj čije transformacije u ženski spol vjerna publika željno iščekuje, ovaj put ostaje u muškom odijelu. Da mu je gljiva podarila mušku ulogu, ni sam Dušan Bućan nije mogao vjerovati, a uloga koja mu je dodijeljena zasigurno će razdražiti brojna srca gledateljica.
– On je lijepo izbrusio taj svoj melos, malo da zavibrira, ali ne previše. Poanta je – stojim, lijep sam, žene me vole, svima sam duhovit. Stojim i postojim – rekao je Dušan uoči transformacije u regionalnog miljenika žena sve dobi, Zdravka Čolića.
– Sad mi je ovo jedno ugodno iznenađenje i velika napetost. Ovo je nastup za raju, za moju mamu i nadam se da će oni biti zadovoljni – najavljuje Dušan.
Osim Dušana Bućana, Luke Bulića, Ivane Marić, Maje Posavec i Maje Šuput gledatelji će moći uživati u fantastičnim transformacijama Saše Lozara kao Louisa Prime, Renate Sabljak kao Bonnie Tyler te kralja popa Michaela Jacksona u izvedbi Ivana Šarića.

Foto: Press

comment closed