fbpx

Josipa Pavičić, Velimir Čokljat i Željko Duvnjak u Zlatnim…

Serija….

Spletkarenja, ali i mirenja u uzbudljivim novim nastavcima Zlatnih dvora

Josipa Pavičić– Na snimanju mi je bilo jako veselo i lijepo. Posebice me veselilo ponovno raditi s nekim kolegama s kojima sam već surađivala, a atmosfera na setu bila je zaista prekrasna – rekla je o angažmanu u seriji Zlatni dvori Josipa Pavičić.
U ulozi Helenina prijatelja Frančeska vidjet ćemo glumca Velimira Čokljata, a slavnog gastro kritičara Parižanina utjelovit će glumac Željko Duvnjak, dok ćemo poznatu voditeljicu i spisateljicu Josipa Pavičić vidjeti u epizodnoj ulozi novinarke. Usprkos tome što su se Vidići pobrinuli da im vrata svih studija u Zagrebu budu zatvorena, Petar i Ana još su uvijek u metropoli, a Ivan i Martina zajedničkim snagama im pomognu tako što ukradu ključeve Janova tonskog studija. Ana i Petar snime pjesmu i provedu prvu noć zajedno, no sreću im naruši Nera, koja je započela medijski rat protiv Ane. Njihova pjesma se uskoro počne vrtjeti na radio postajama te postane veliki hit! To samo još više motivira Neru, koja će Ani zadati još jedan niski udarac… Da stvar bude gora, Neri će se u spletkama uskoro pridružiti i Irena, koja također želi ugroziti odnos Ane i Petra. Nera će pak igricama pokušati pretvoriti Žanu u vlastitog pijuna u ovom medijskom ratu. Hoće li Žana igrati po Nerinim pravilima? Hoće li Ana stati na kraj ovim spletkama? U epizodnoj ulozi novinarke gledatelji će sljedeći tjedan vidjeti poznatu hrvatsku spisateljicu, voditeljicu i glumicu Josipu Pavičić.
Dok se Nerin i Irenin rat protiv Ane zahuktava, u Slavoniji se jedan drugi rat napokon stišava – onaj između Helene i Holcera. Kada Helena shvati da njezin kotao za rakiju ne radi, prisiljena je zamoliti Holcera, donedavno glavnog konkurenta i neprijatelja, za pomoć. No, njihovu „svježu“ idilu mogla bi pokvariti Zvonkova osvetoljubiva bivša cura koja im u rakiju potajno ubacuje deterdžent… Za to vrijeme, svi govore o tome kako u selo dolazi uvaženi gastro kritičar zvan Parižanin. Žana se trudi oko uređenja restorana, a Zvonko odlazi na kolodvor po njega, no ondje greškom pokupi Helenina posebnog rođendanskog gosta, Frančeska. I dok Helena misli da ju je stari prijatelj iznevjerio, on u restoranu uživa u Katinoj gozbi. Nastaje pravi kaos – svi misle da u restoranu Parižanin uživa u pečenom fazanu, no pravi Parižanin ljutito čeka da ga netko pokupi na kolodvoru. Hoće li Kata ipak uspjeti pridobiti uglednog gastro kritičara i restoranu zaraditi prvu zvjezdicu? I zašto će Frančesko dobiti napadaj probavajući Katin desert?
Gledatelji će u ulozi Parižanina gledati poznatog hrvatskog glumca i člana ansambla Komedije Željka Duvnjaka.
– Na snimanju vlada opuštena i kreativna atmosfera u kojoj se glumac može osjećati izuzetno ugodno. Takva atmosfera i cijela ekipa koja je brižno stvara ostavlja glumcu dovoljno prostora da do kraja, maksimalnim angažmanom krene u nijansirani rad na ulozi. Bilo je užitak raditi s takvom ekipom. To je situacija u kojoj svi pobjeđuju – kaže Željko Duvnjak.
U ulozi Helenina posebnog gosta Frančeska vidjet ćemo člana ansambla satiričkog kazališta Kerempuh, Velimira Čokljata, koji je zaista uživao u radu na ovom projektu Nove TV.
Velimir Čokljat– Kao što je bio slučaj sa svakom serijom Nove TV na kojoj sam dosad radio, imam samo riječi hvale za cijelu ekipu. Žao mi je što nisam mogao ostati i duže raditi na seriji, što govori o tome koliko je dobra. Mislim da se radi o jako kvalitetnoj seriji s konstruktivnim scenarijem i vrlo živim likovima, i siguran sam da će, kako epizode odmiču, postajati sve bolja i bolja – rekao je Velimir Čokljat.
Gledatelji će se u to svakako imati prilike uvjeriti prateći seriju ‘Zlatni dvori’ od ponedjeljka do petka na programu Nove TV!

Foto: Press