fbpx

Velika zvjerka daje odgovor što je biznis

Zagreb…

Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja predstava ‘Velika Zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Velika zvjerkaSutra, 4. veljače s početkom u 20.00 sati, u Maloj sceni na programu je predstava kazališta Planet Art Velika zvjerka. Uz obilje britkog i iskričavog humora koji garantira dobru zabavu ‘Zvjerka’ nas vodi u svijet današnjeg biznisa i postavlja nam pitanja o autentičnosti i integritetu izvan i šire od uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu i egzistenciji.
Predstava ‘Velika zvjerka’, autora Rogera Rueffa, gledatelje će dočekati duhovitim i zanimljivim dijalozima. Radnja se odvija oko tri marketinška stručnjaka različite životne dobi koji se na jednom marketinškom skupu nadaju da će napraviti posao života, a za to imaju dobar razlog jer na taj skup dolazi čovjek koji taj njihov san može pretvoriti u stvarnost. Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja ‘Velika Zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

– subota, 4. veljače 2017. u 20.00 sati, Mala Scena
– rezervacije i info: 01 468 3352; 01 468 3373; 01 468 3944
– radno vrijeme blagajne:
– pon. – sri.: 08h – 16 sati
– čet. i pet.: 08h – 18 sati
– subotom: 09h – 19 sati
– ned.: 10 – 12 sati te od 16 – 18 sati i sat vremena prije početka večernje predstave

Foto: Press