fbpx

Voice: Mentori žalili za propuštenim kandidatima

Zagreb…

Voice

VoiceNakon treće emisije audicija showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ preostalo je još 15 slobodnih mjesta u mentorskim timovima. Sinoć je devetoro natjecatelja prošlo audicije, a team Tony sa sedmoro natjecatelja trentačno najbrojniji. Jacques, Indira i Ivan imaju po šestero natjecatelja u timovima. Sinoć je dvoje natjecatelja osvojilo sve mentore. To su Petra Vurušić i Alen Đuras koji su se odlučili nastaviti natjecanje u Jacquesovom timu.
VoiceDa u popunjavanju timova zaista odlučuju nijanse, pokazale su dvojbe mentora oko toga okrenuti se kandidatima ili ne. Sinoć smo po prvi puta u ovoj sezoni vidjeli i iskreno žaljenje mentora nakon što se nisu okrenuli Sandri Šodolović koja je na audiciji izvela ‘All I could do was cry’ Ette James. Kazala je da ju je svladala trema, no nakon inzistiranja mentora zapjevala je ono u čemu najviše uživa – sevdah. Tada ih je oborila s nogu, no prekasno, a mentori su priznali da im je žao Voicešto se nisu okrenuli. Audiciju nije prošao ni student arhitekture Roko Vilibić koji se, osim glazbom, u slobodno vrijeme bavi parkourom, Mario Šiško kojemu je ovo bio prvi javni nastup. Valentini Kutinjač koja također nije prošla mentori su savjetovali da poradi na sugestivnosti interpretacije. Vrlo blizu prolasku bio je i Filip Lugarić nakon čije izvedbe su Jacques i Tony požalili što se nisu okrenuli.
Nakon treće emisije Tony u timu ima najviše natjecatelja, njih sedmero. To su Ana Bustruc, Bruno Banfić, Sanja Berković, Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić. Ostali mentori imaju po šestero natjecatelja. Jacquesov tim čine Petra Vurušić, Alen Đuras, Stela Paradžik, Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.
U Indirinom timu su Lucija Lučić, Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. U Ivanovom timu su Ivan Anić, Vedran Ljubenko, Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.

Foto: Dario Njavro za HRT