fbpx

Mentor Jacques Houdek probio je led!

Zagreb…

Jacques Houdek

Jacques HoudekNakon druge emisije audicija showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘, mentor Jacques Houdek probio je led i ima troje natjecatelja u timu. Indiri Levak pridružilo se dvoje, pa trenutačno ima najbrojniji tim s petero natjecatelja. Tony Cetinski, nakon odabira jedne, te Ivan Dečak dviju kandidatkinja, u timovima imaju po četvero natjecatelja.
Samo je jedna natjecateljica, Mirna Ružić, navela sve četvero mentora da joj se okrenu. Zagrepčanka Mirna na audiciji je izvela ‘Soon we’ll be found’ pjevačice Sie i očarala mentore čistoćom i ljepotom glasa i izvedbe.
Mirna Ružić– Hodao bih pola metra iznad zemlje tjedan dana kada bi odabrala mene – rekao je Ivan Dečak za kojeg se i odlučila.
Iako je tek druga od pet emisija audicija iza nas, namjere mentora da okupe najbolje timove sve su jasnije. Isticanjem svih razloga koji su ih naveli da im se okrenu, bili su uvjerljivi u osvajanju natjecatelja, mahom sjajnih pjevača. Ni ovoga puta nije nedostajalo njihova šarma i duhovitosti. Koliko su oduševljeni i sretni kada ih netko izvedbom navede da pritisnu tipku „Moj glas“, toliko im teško pada kada se to ne dogodi, pogotovo kada je riječ o onima koji su svoju priliku tražili i prošle sezone. To su Korčulanka Neli Gorgijevska Šestanović i Splićanka Lana Ćebo. Mentori su primijetili napredak, ali ipak je nedostajalo još malo uvjerljivosti kako bi ih navele da im se okrenu. Pale su i prve suze ove sezone. Lanu su svladale emocije i zaplakala je, a mentori su je zajednički utješiti zagrljajem.
Nakon druge emisije audicija Jacques ima troje natjecatelja u timu. To su Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić. Indira u timu ima petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja u timu. Tonyjev tim čine Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić. U Ivanovu timu su Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.

Foto: Dario Najvro za HRT