fbpx

Martina Vrbos obožava Wok kuhinju!

Rijeka…

Martina VrbosJučer je na zaista poseban i jako zabavan način i službeno otvorena franšiza uspješnog zagrebačkog gastro kutka Wok by Matija, čiji je tvorac poznati chef Matija Nikolić.
Adamićeva ulica jučer je bila najprometnija ali i najzabavnija ulica u Rijeci. Veliki broj uzvanika, među kojima ja bila i pjevačica Martina Vrbos, oduševili su i zbunjene vozače koji su se zatekli na semaforu Adamićeve ulice, dijeleći im razne vrste wokova. U jednom je trenutku zagrebački ugostitelj zajedno sa vlasnikom riječke franšize Markom Čozom, zaustavio promet i ušao u autobus pun putnika te ih sve počastio svojim hvaljenim wokom.
Riječani su tako u svom gradu konačno dobili još jedan zanimljiv gastronomski koncept, ali i priliku da uz standardne restorane brze hrane uživaju u nekim novim, kvalitetnijim okusima. Poznat po svojoj kreativnosti Matija Nikolić i ovim je potezom dokazao kako i u Rijeci postoje zaljubljenici u Wok kuhinju, a svojim je rješenjima i inovacijama obogatio riječku gastro scenu.

Foto: Press