fbpx

Fašnik umirovljenika i građana u Ivanić gradu!

Povorka…

FašnikU organizaciji Udruge umirovljenika i građana ‘Treća dob‘ ovaj vikend održana je 13. Međužupanijska fašnička povorka umirovljenika i građana u Ivanić gradu. Fašnik je izazvao veliku pozornost, a na njemu je učestvovalo 300 učesnika iz četiri županije. U povorci su sudjelovali; Crikvenica (Morčići i španjolke), Velika Gorica (Kulaki i gospoda), Ivanić Grad (Hrvatski crnci), Petrinja (Dobra vila i pratnja), Kloštar Ivanić (Vinogradari), Graberje Ivanićko (Zombiji), Virovitica (Živi život), Twirling mažoretkinje Ivanić Grad, Velika Ludina (Puhački orkestar), Princ i princeza Ivanić Grad, Ivanić Grad (Pedro i Paloma).
FašnikPovorka maskiranih sudionika krenula je oko 15:00 sati predvođena princem i princezom Fašnika od Zelenjaka do Trga Vladimira Nazora i restorana ‘Ivaničanka’ gdje je održano predstavljanje skupina i izbor za najbolje maske.
Predsjednik Udruge ‘Treća dob’ Zdravko Miksa i pokrovitelj Fašnika gradonačelnik Grada Ivanić Grada Javor Bojan Leš su svima čestitali na kreativnim maskama i zaželili svima dobru zabavu koja je uz pjesmu i ples nastavljena do kasno u noć.

Foto: Press