Kraljevi leda na malim ekranima
Piše: redakcija On 3 tra., 2017 At 06:36 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Reality…

Odvažni vozači kamiona u četvrtoj sezoni reality serije ‘Kraljevi leda’

Kraljevi ledaDoma TV donosi četvrtu sezonu uzbudljive reality serije ‘Kraljevi leda‘, u kojoj se protagonisti vraćaju u Aljasku, gdje prevoze dosad najveće terete preko opasnih terena na kojima moraju biti spremni na sve! Dostava prijeko potrebnoga tereta sjeverno od naftnih nalazišta samo je početak za njih. Ne propustite doznati kakvi ih novi izazovi očekuju u ovoj sezoni!
O seriji:
Na male ekrane stiže četvrta sezona ‘Kraljeva leda’, uzbudljive reality serije o odvažnim vozačima kamiona koji svakodnevno riskiraju život radi dobre zarade, i to vozeći se zamrznutim, ledenim cestama. Svaki trenutak predstavlja novu potencijalnu opasnost po život s kojom vozači izlaze na kraj zahvaljujući svojoj domišljatosti, ali i odlučnosti, bez obzira na količinu iskustva.
Kraljevi ledaU četvrtoj sezoni reality serije, kraljevi leda vraćaju se u Aljasku, prevozeći dosad najveće terete preko najopasnijeg terena s kojim su se susreli. Ali ove sezone dostava prijeko potrebnoga tereta sjeverno od naftnih nalazišta zaljeva Prudhoe samo je početak. Vozači će se latiti smrznutih rijeka i močvara dalje od autoceste Dalton, prevozeći zalihe do nekih od najzabačenijih kanadskih gradova. Trenutačni kralj leda Jack Jesse želi obraniti svoju titulu, a Lisa Kelly, jedna od rijetkih vozačica na Haul Roadu, bori se kako bi se dokazala u profesiji kojom dominiraju muškarci. Novak Ray Veilleux, kojemu je nedavno propala tvrtka izvan Aljaske, došao je na sjever kako bi vozio i prehranio obitelj, a poznati veterani vozači Hugh Rowland i Alex Debogorski vraćaju se i nastavljaju tradiciju dugu nekoliko desetljeća u borbi rame uz rame. Ulozi su veliki na početku još jedne utrke za zaradom!
Ne propustite pratiti četvrtu sezonu reality serije ‘Kraljevi leda’ od 9. travnja na Doma TV-u!

(Ice Road Truckers), SAD, 2010., reality serija
Izvršni producenti: David McKillop, Dolores Gavin, Thom Beers, Philip Segal, Dawn Fitzgerald, Adam Martin, Aron Plucinski

Foto: Kraljevi leda

comment closed