fbpx

Filip Dizdar prvi put pobijedio u Tvoje lice zvuči poznato

Show…

Kao Jason Derulo odlično je odradio, kako je rekao, ‘vokalnu gimnastiku’, i u sjajnom falsetu otpjevao pjesmu ‘Want To Want Me

Filip DizdarVrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Filip Dizdar odnio je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Kao Jason Derulo odlično je odradio, kako je rekao, ‘vokalnu gimnastiku’, i u sjajnom falsetu otpjevao pjesmu ‘Want To Want Me’. Zadivio je i sjajnim plesačkim sposobnostima, a zbog vrhunske transformacije i maske, gotovo je nemoguće bilo prepoznati pravog Filipa na pozornici.  Filip Dizdar je kao pobjednik odabrao udrugu ‘Tera’ iz Rijeke, kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati 10.000 kuna.
Gošća žirija, glumica i redateljica Nives Ivanković, Filipovoj je transformaciji dala desetku.
– Sveukupni dojam deset. I pjevačke i plesačke sposobnosti, a moram priznat i maska je predivna. Čestitam maskerima! U jednom trenutku nisam uopće znala tko je u pitanju – pohvalila je Nives. Sandra Bagarić je ovoga puta za Filipa imala samo riječi hvale.
Filip Dizdar– Netko tko ima prirodno taj duboki bariton, nevjerojatno je da si ti njega gore skroz stavio. Ovo ti je trampolin na gore, zaista jako, jako rasteš iz emisije u emisiju – rekla je Sandra.
Žanamari Perčić nam je donijela kraljevski nastup u ulozi legendarnog Princea, a na bodovnoj ljestvici je zauzela drugo mjesto. Izvedba sentiša ‘Purple Rain’ bila je fantastična kao i cjelokupna transformacija koja je bila izuzetno dobro pogođena.
– Bila si predivno emotivna, bila si princeza i Prince – kratak je bio Goran Navojec, a Sandra je ostala bez teksta, što nije uobičajeno. Dobro raspoloženje kod publike podigla je Ana Maras Harmander mini koncertom u ulozi legendarnog Miše Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje kao što je uobičajeno na Mišinim koncertima. Već prvom pjesmom ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’ podigla je publiku na noge, koja je u ‘transu’ ostala i sve do emotivne završnice sa ‘Nikoga nisam volio tako’. Kao i pravi Mišo, Ana je dio pjesama ‘otpjevala’ rukama, a publika je pozivala na bis.
– Ti si glumičetina, taj gard, energija, taj vibrato koji si nam donijela. Sjajno! – oduševljena je bila Sandra. Goran se potom nadovezao na njen vibrato.
– Ne znaš na momente je li to policija, hitna…ali je uvijek Mate! – rekao je Navojec koji je posebno pohvalio i fenomenalnu publiku.
Joker Lane Jurčević zablistao je na pozornici. Kako i ne bi kada je njen joker bio talentirani koreograf i plesni trener showa Igor Barberić, koji je osim plesnih pokreta još jednom pokazao i veliko vokalno umijeće. Sjajna imitacija, ženskog zahtjevnog vokala Jessie J u falsetu naišla je na brojne pohvale žirija, njegova izvedba ‘Bang, bang’ oduševila je žiri.

Foto: Press