fbpx

Počela nova sezona zabavne emisije Volim Hrvatsku

HRT…

Volim HrvatskuNa Prvome programu Hrvatske televizije emitirano je prvo izdanje pete sezone popularne zabavne emisije Volim Hrvatsku. S omiljenom su se HRT-ovom emisijom na male ekrane vratili i vrckavi voditelj Mirko Fodor te Bojan i Goran Navojec kao kapetani timova u borbi za pobjedu. U Bojanovu su timu igrali pjevač Matija Cvek, glumica Ana Begić Tahiri te radijski i televizijski voditelj Duško Ćurlić, a u Goranovu vođa sastava Pravila igre Marko Kutlić, radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan te diva glazbene scene Tereza Kesovija.
Volim HrvatskuVeseli i zabavni show počeo je urnebesno smiješnom rimom Mirka Fodora, a braća Navojec od Duška Ćurlića pokušali su doznati tajne zanata čitanja reklama. Bojan i njegova ekipa bili su nenadmašni u igri Poznati sunarodnjaci. Znali su čak 17 imena. Uslijedio je prigovor voditelju i režanje suparničke ekipe jer, kako je rekao Goran, Bojanovi su zadatci ‘bili za one od četiri godine’.
Najzabavniju i najuzbudljiviju igru Sretan Volim Hrvatskurođendan otvorila je Tereza Kesovija, koja će rođendan proslaviti 3. listopada. Igra je bila brza, igrači su pokazali zavidno znanje, ali Ana Begić Tahiri nije imala sreće. Poklon-bomba eksplodirala je u njezinu krilu. Iako su bodovi iz te igre pripali Goranu i njegovoj ekipi, nije im bilo dosta. Pobijedila je Bojanova ekipa!
Emisija Volim Hrvatsku, osim na Prvome programu Hrvatske televizije nedjeljom s početkom u 17.35, dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press