fbpx

Ivana Petrović najbolja, a Bago najpopularniji novinar!

Media Festival…

Ivana PetrovićIvana Petrović, urednica vanjske politike i Mislav Bago, urednik i reporter te politički komentator osvojili su nagrade u kategorijama ‘Najbolja novinarka’ odnosno ‘Najpopularniji novinar’ u Hrvatskoj u sklopu anketa Weekend Media Festivala.
Anketa je u obje kategorije provedena u sklopu Weekend Media Festivala. U kategoriji ‘Najpopularniji novinar’ anketa je provedena telefonskim putem od 12. do 15. rujna 2015. godine i to na 1000 ispitanika, Mislav Bagopunoljetnih građana RH. Ispitanici su odlučivali između 171 novinara s područja televizije, tiska, radija i web portala. Prvo mjesto je uvjerljivo odnio Mislav Bago, a među najboljima smjestilo se još nekoliko poznatih lica Nove TV – Saša Kopljar, Ivana Paradžiković, Andrija Jarak, Romina Knežić, Marija Miholjek i Petar Pereža.
Za kategoriju ‘Najbolji novinar’, anketa je provedena online, od 18. do 22. rujna 2015. godine među stručnjacima za Odnose s javnošću. Riječ je o 154 člana Hrvatske udruge za Odnose s javnošću, profesora i studenata novinarstva. Nagrade je u ime oba urednika i novinara preuzela direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum, a tom prilikom je i izjavila:
– Ove nagrade su dvostruka potvrda da radimo drugačije i bolje od drugih – to su potvrdili građani, dakle ujedno i gledatelji u kategoriji najpopularnijeg novinara za Mislava Bagu, a zatim i PR stručnjaci u kategoriji ‘Najbolje novinarke’ za Ivanu Petrović. Ovo dvoje urednika i novinara su za Novu TV neizmjerno važne snage jer svojim načinom rada, drugačijim izvještavanjem i propitivanjem svega što se događa u Hrvatskoj i regiji, stvaraju jednu drugu dimenziju kvalitete za našu televizijsku postaju.

Foto: Press