fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Pogledajte film ‘Search Party’!

Nagradna igra…

Search PartyPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za projekciju filma: ‘Search Party – Potraga za mladoženjom‘. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Search Party‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cinestar kinu (grad i kino) želite pogledati film. Film Search Partyse počinje prikazivati od 30. travnja u Cinestar kinima Branimir Zagreb, Arena Zagreb, Cinestar Rijeka, Cinestar Split i Cinestar Osijek. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 3. svibnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Ulaznice vrijede 7 dana (od 4.5. – 11.5.) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 4.5. – 11.5.) kad želite na projekciju filma ‘Search Party – Potraga za mladoženjom‘.
SADRŽAJ FILMA:
TJ Miller tipični je partijaner u srednjim 20-tima koji živi za cugu, kocku i, naravno, kratke romanse s djevojkama. Kada njegov najbolji prijatelj Nardo prekine sa zaručnicom, on će okupiti dečke koji će učinit sve kako bi ga ponovno usrećili i zbližili s ljubavi njegovog života.
IZVORNO IME: Search Party
REDATELJ: Scot Armstrong  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Alison Brie, Krysten Ritter, T.J. Miller

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 3. svibanj:
Nagrade 3×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Search Party – Potraga za mladoženjom‘ osvojili su Dubravka Kašaj (Cinestar Branimir centar), Verica Jelčić (cinestar Arena Zagreb) i Anđelka Fratrić (cinestar Arena Zagreb). Ulaznice se podižu na blagajni kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta (od 4.5. – 11.5.). Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 4.5. – 11.5.) kad želite na projekciju filma ‘Search Party – Potraga za mladoženjom‘.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr