Neprikazane snimke: Queen: Days of Our Lives!
Piše: redakcija On 18 tra., 2015 At 11:05 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HTV…

Dvodijelni dokumentarac na malim ekranima

QueenHrvatska televizija 24. travnja prikazuje dvodijelni dokumentarac ‘Queen: Days of Our Lives‘ u kojem se Roger Taylor i Brian May osvrću na fascinantnu karijeru benda i po prvi puta otvoreno govore o njihovom putu prema uspjehu i slavi te svemu onome što ona donosi. Dvije šezdeset minutne epizode pričaju nevjerojatnu priču o Brianu, Rogeru, Johnu Deaconu i Freddieju Mercuryju, o ranim problemima, uspjesima, svađama, trijumfima, tragediji i Queentrajnom nasljeđu, a sve to popraćeno je briljantnom glazbom i koncertnim nastupima. Dokumentarci uključuju dosad neprikazane snimke, kao i sjajne intervjue s Freddiejem Mercuryjem. Ovo je priča koju članovi benda pričaju osobno, sjajno putovanje ispričano inteligentno, domišljato, duhovito i bolno iskreno. Dokumentarci govore o njihovim studijskim albumima, legendarnim svjetskim turnejama 70-ih i 80-ih kojima su osvojili Južnu i Sjevernu Ameriku te Aziju, nastupu na Live Aidu te popularnosti koja nije prestala ni QueenFreddiejevom smrću, već, štoviše, raste iz godine u godinu.
U prvom dijelu vidjet ćete kako su 1971. godine četvorica studenata osnovala ovaj legendarni bend. Otada je Queen objavio 26 albuma koje je diljem svijeta prodao u nevjerojatnih 300 milijuna primjeraka, a Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon popularniji su nego ikad. Dosad neprikazane snimke prate priču o tome kako su četvorica odlučnih pojedinaca, od kojih je svaki u stanju skladati globalni hit, četiri desetljeća tako uspješno surađivala. Queenovci nikada ništa nisu radili polovično, što znači da su njihovi vrhunci bili vrtoglavi, no zato su i neuspjesi bili katastrofalni.
Prvi dio glazbeno-dokumentarnog filma Queen: Days of our Lives na rasporedu je 24. travnja na Drugom programu HTV-a u 21,00 sati.

Foto: Press

comment closed