fbpx

Nastup svestrane plesačice indijskog plesa u showu Supertalent

Supertalent

Nakon sedam uspješnih audicijskih epizoda koje su dosad iznjedrile pet zlatnih gumbova i brojne upečatljive nastupe, na redu je osma epizoda s kojom će završiti audicijski dio showa Supertalent.

Supertalent

Ove nedjelje u osmoj epizodi showa Supertalent predstavit će se Imoćanka sa splitskom adresom Antonija Čelan Karuza koja je u Indiji sedam godina studirala klasični indijski ples, a u show dolazi s motivacijom da široj javnosti predstavi ples za koji se nada da će inspirirati ljude i potaknuti ih da otvore svoja srca.

Ova svestrana umjetnička duša s diplomom Glazbene akademije odselila se u Indiju kako bi mogla pohađati plesnu akademiju, a ondje se zaljubila u zemlju, kulturu i ples.

– Meni je odmalena bila ogromna želja da odem u Indiju. Sa 16 godina sam skoro skupila novce da odem na Tibet, ali sam odustala u zadnji tren. Međutim, čim sam zaradila svoje novce, otišla sam direktno u Indiju – govori 35-godišnjakinja avanturističkog duha koja otkriva da je obišla gotovo cijelu Indiju gdje je imala prilike nastupati na punim stadionima ljudi i za najbogatije obitelji u Delhiju.

Od daleke Indije Antoniju je životni put doveo do Supertalenta gdje će pred žirijem i publikom pokazati čari indijskog plesa.

– Ovo je klasični indijski ples, zove se Odissi. Jedan je od sedam klasičnih indijskih plesova i zapravo je namijenjen povezivanju s višim sobom i pričanju prekrasne priče – pojašnjava Antonija koja će nastupiti s plesnom pričom koja govori o ljubavi između dvoje mladih.

Uz Antonijinu točku, kroz ovotjednu epizodu gledatelji će imati prilike vidjeti još 12 drugih nastupa, a na samom kraju članove žirija čeka najzahtjevniji dio u kojem će se prisjećati svih audicijskih nastupa i birati one talente za koje smatraju da trebaju biti u polufinalu.

Petero kandidata zahvaljujući zlatnom gumbu već je ostvarilo direktan plasman u polufinale, a žiri mora zasukati rukave i među onim točkama koje su kroz audicijske epizode osvojile tri ili četiri prolazna glasa odabrati najbolje od najboljih.

– Svaki put kad moramo odabrati tko ide dalje, onda nastane najveća svađa za stolom – šaljivo govori Maja koju zajedno s ostalim članovima žirija čeka teška odluka.

Audicijski nastupi kandidata iz prošlih epizoda showa Supertalent još su uvijek hit na društvenim mrežama, a u YouTube trendingu zadržali su se nastupi Marka Bagarića s 872 tisuće video pregleda te Tria Šubarić s 321 tisućom pregleda.

Na trending ljestvici pridružio im se i kandidat Filip Ratković čiji nastup broji 178 video pregleda, a koji će kandidati u nadolazećoj epizodi izazvati najveće simpatije žirija i publike doznat će se u nedjelju u showu Supertalent.

Foto: Press