fbpx

Serija Majka, otac, sin s Richardom Gereom subotom na TV

Na HTV2 Serija Majka, otac, sin

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 20. studenog 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u ponoćnom terminu počinje s prikazivanjem dramske serije Majka, otac, sin s Richardom Gereom.

Majka

Ovaj poznati hollywoodski glumac nakon 30 godina vraća se na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.

Majka

U seriji Majka, otac, sin Richard Gere glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava.

Njegov sin Caden najmlađi je urednik Maxovih novina i loše se nosi s pritiskom na poslu zbog očevih očekivanja pa neumjereno uživa u kokainu i usputnom seksu. Zbog razuzdanog načina života Caden će doživjeti moždani udar i morat će sve naučiti otpočetka.

To će za bivšu Maxovu suprugu Kathryn biti prilika da napokon bude majka svom sinu. Nekadašnja ugledna novinarka iz imućne britanske obitelji odlučila se zbližiti s osjetljivim sinom kojeg joj je Max davno bio oduzeo. No ovo neće biti jedina bitka između dvoje supružnika. Caden zna tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

U prvoj epizodi serije Majka, otac, sin upoznajemo Amerikanca Maxa koji je vlasnik medijskog carstva koji uključuje novine i TV kuće i jedan je od glavnih igrača u svijetu moći britanske politike.

Njegova bivša supruga potječe iz aristokratske obitelji i provodi dane radeći u skloništu za beskućnice. Njihov sin Caden glavni je urednik The National Reportera, novina u vlasništvu njegova oca. Pod velikim je pritiskom i doživi moždani udar. Zbog ovog nemilog događaja članovi obitelj će se ponovno zbližiti.

Foto: Press