fbpx

Davis Cup: Radovi u Zadru idu punom parom

Zadar…

Radovi– Sve što smo planom zacrtali se odvija u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza počet će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu. Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od osam tisuća gledatelja, započet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna – rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Petar Mirić.
Radovi na izgradnji teniskih igrališta na kojima će potom izrasti stadion za predstojeći polufinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a (u Zadru od 14. do 16. rujna) idu punom parom, predviđenom dinamikom i sve bi trebalo biti spremno na vrijeme za jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.
– Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz predstojeći susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina – kazao je Petar Mirić.

Foto: Press – Nenad Opačić/Višnjik