fbpx

Josephine Ida Zec i pripreme za veliki nastup!

Malta…

Josephine Ida Zec– Gledajte me na Dječjoj Euroviziji i navijajte za mene – poručuje Josephine Ida Zec. Posljednje pripreme za veliki nastup su u završetku te u fotogaleriji portala Scena.hr možete vidjeti našu delegaciju na čelu s Aleksandrom Kostadinovim na probama za završnu večer.
– Sutra prijenos ide uživo od 19,00 sati na HRT2, bit će i ‘televoting’, a prenosi i Australija. Pet tisuća karata je prodano Josephine Ida Zeconline za svega 12 minuta – javio se za portal Scena.hr s Malte Aleksandar Kostadinov.
Hrvatska predstavnica Josephine Ida Zec umjetničkog imena Josie boje Hrvatske branit će pjesmom ‘Game Over‘, za koju je napisala glazbu i tekst, a na sceni će joj se pridružiti plesači Sven Sever i Eros Bukal. Hrvatska radiotelevizija izravno će prenositi ovogodišnji Izbor za dječju pjesmu Eurovizije koji se 15. studenoga održava na Malti. Po prvi puta u povijesti ovog glazbenog natjecanja odlučeno da domaćin ne bude samo jedan grad nego cijeli otok Malta, stoga će se natjecanje održati u lučkom gradiću Marsi blizu glavnog grada La Vallette. Na izboru će se ove godine natjecati 16 zemalja, od kojih će tri sudjelovati po prvi puta: Italija, Crna Gora i Slovenija. Uz Hrvatsku, zemlje sudionice su Armenija, Bjelorusija, Bugarska, Cipar, Gruzija, Italija, Malta, Crna Gora, Nizozemska, Rusija, San Marino, Srbija, Slovenija, Švedska i Ukrajina.
Izravan prijenos natjecanja ove subote na Drugom programu u 19,00 sati komentirat će HTV-ov voditelj emisija za djecu Ivan Planinić i glazbenik Aljoša Šerić.

Foto: Privatni album/Aleksandar Kostadinov
Fotogalerija: [nggallery id=498]